Kylling med nudler
Aperitif

Kylling med nudler

Denne kyllingretten lager du på et kvarter. At du kan sette deg til bords så raskt går ikke utover smaken kan vi love.

Fremgangsmåte

Stek en kyllingfilet i 3-4 minutter på hver side i en stekepanne ved middels sterk varme. Ta opp fileten, pensle litt soyasus over og la den hvile i 10 minutter før du skjærer den i biter. Hold den varm.

Sett over nudler til kok.

Del broccoli og sjampinjong i biter.

Fres først broccoli og deretter sjampinjong i litt olje i wokpanne eller varm stekepanne.

Ha alt tilbake i pannen og varm opp sammen med soyasaus. Smak til med salt og pepper. Bland inn nudler eller server ved siden av. 

Tips:
Server søt chilisaus til.

Her finner du veldig mange oppskrifter med kylling

Mange deilige retter med nudler finner du her

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Aperitif

Drikke som passer til denne oppskriften

  • Norge
    Norge
    Volum: 0.75 l Pris: 194.90 kr Basisutvalget
    90 POENG
  • Belgia
    Belgia
    Volum: 0.75 l Pris: 109.00 kr Basisutvalget
    89 POENG
  • Sveits
    Sveits
    Volum: 0.33 l Pris: 79.90 kr Bestillingsutvalget
    89 POENG
  • Frankrike
    Frankrike
    Volum: 0.75 l Pris: 285.00 kr Bestillingsutvalget
    88 POENG
  • Norge
    Norge
    Volum: 0.50 l Pris: 45.90 kr Basisutvalget
    86 POENG
  • Sverige
    Sverige
    Volum: 0.33 l Pris: 36.90 kr Basisutvalget
    86 POENG
  • Frankrike
    Frankrike
    Volum: 0.75 l Pris: 200.00 kr Basisutvalget
    85 POENG
Forsiden akkurat nå
Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Ukens kake

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico

Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
+

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas

Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet
Dagens rett
Asiatiske biffspyd

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet

Disse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse
Dagens rett

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse

San Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her