Legg skinkeskivene ved siden av hverandre to og to og legg noen basilikumblader over.
Dryss salt og pepper på kyllingfiletene og rull dem inn i skinkeskivene. Bind sammen med en hyssing.
Brun filetene raskt i en stekepanne. Legg dem i en smurt, ildfast form og sett dem i ovnen ved 150 grader i 15-20 minutter.
Risottoen:
Finhakk løken og skjær soppen i mindre biter. Varm smøret i en tykkbunnet kaasserolle og fres løk og sopp raskt, tilsett risen og fres til den er gjennomsiktig.
Spe med vinen/eplecideren og tilsett buljongen i flere omganger. La risen svelle under stadig røring.
Rør i osten og tomatene. Del sukkerertene og tilsett dem også. Krydre med salt og pepper.
Ta kyllingen ut av ovnen og del filetene i biter. Server straks med risottoen på samme tallerken.
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig