- Kyllingen:
- Sett ovnen på 150 grader.
- Legg skinkeskivene ved siden av hverandre to og to og legg noen basilikumblader over.
- Dryss salt og pepper på kyllingfiletene og rull dem inn i skinkeskivene. Bind sammen med en hyssing.
- Brun filetene raskt i en stekepanne. Legg dem i en smurt, ildfast form og sett dem i ovnen ved 150 grader i 15-20 minutter.
- Risottoen:
- Finhakk løken og skjær soppen i mindre biter.
- Varm smøret i en tykkbunnet kasserolle og fres løk og sopp raskt, tilsett risen og fres til den er gjennomsiktig.
- Spe med vinen/eplesideren og tilsett buljongen i flere omganger. La risen svelle under stadig røring.
- Rør i osten og tomatene. Del sukkerertene og tilsett dem også. Krydre med salt og pepper.
- Ta kyllingen ut av ovnen og del filetene i biter.
Server straks med risottoen på samme tallerken.
Her finner du alle våre risottoretter