Kyllingenchilada
Foto: iStockphoto

Kyllingenchilada

Meksikanskinspirert mat er mer populært enn noen gang. Denne oppskriften er super når du har dårlig tid, men vil lage mest mulig fra bunnen.

Fremgangsmåte

Varm olje i en stekepanne ved middels varme. Fres løken og hvitløken myk. Ta ut av pannen og hold varm. 

Ha litt mer olje i pannen og tilsett kyllingstrimlene samt krydderet og stek raskt. Ha i løkblandingen. Rør godt og tilsett matfløte. Kok opp og la trekke noen minutter. 

Fordel blandingen utover tortillalefsene. Rull sammen og legg dem tett i en ildfast form. 

Dryss over ost og sett inn i ovnen ved 200-220 grader i 10-12 minutter til osten begynner å boble. 

Server med frisk koriander, tomater, frisk salat og hjemmelaget guacamole .
 
Tips: Hvis du vil ha en enchilada uten kjøtt, bytter du kyllingen med torsk. Og om du vil ha den vegetarisk, erstatter du kylling med tofu eller sjampinjong. 
 
 
 
 
 
 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 24 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen