Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din
Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Kyllingrull fylt med bakt paprika, blomsterkål og potet
Foto: © Miguel Merino - MSTUDIO - www.mstudio.es

Kyllingrull fylt med bakt paprika, blomsterkål og potet

Kyllingrull med blomsterkål, eller kalettes, en ganske ny kåltype i grønnsakshyllene, smaker himmelsk. Du kan selvsagt bruke grønnkål eller rosenkål.

Fremgangsmåte

Start med å koke potetene. Del paprikaene på langs i to. Bak paprikaene ved å svi dem med skinnsiden ned i tørr panne. Etter ca 15 minutter snur du dem og lar steke noen minutter til. Pakk inn i matpapir og plast og la ligge i 15 minutter. Deretter drar du av skinnet.

Tørk kyllingfiletene med salt og pepper. Bank dem flate med en kjøtthammer. Gni inn med salt og pepper. Legg en paprikahalvel og en skive cheddar på hver. Rull den sammen og surr litt bomullstråd rundt for at den skal holde seg pen under stekingen.

Varm klaret smør i en panne og stek rullene gylne på alle sider. Sett i en ildfast form i ovnen i 20 minutter ved 200 grader. Etter halvgått tid, hell på hvitvinen.

Rens og kok blomsterkålen i lettsaltet vann i 8 minutter. Stek dem sammen med potetene og litt ekstra smør i samme panne som kyllingen i noen minutter.

Ta vare på kraften etter kyllingrullene. Server den og rullene med poteter og blomsterkål.

Tips: Til kyllingrullene anbefaler oppskriften blomsterkål, eller kalettes, en ganske ny kåltype i grønnsakshyllene. Men du kan selvsagt bruke grønnkål eller rosenkål om du ikke får tak i disse noe mer eksklusive småkålene.

Prøv en annen oppskrift på kyllingrull

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

 

Sendt inn av Kalettes

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Lag denne smakskraftige innpakningen for kyllingfileten
Dagens rett
Kyllingfilet i balsamicosaus

Lag denne smakskraftige innpakningen for kyllingfileten

Balsamico sørger sammen med mange andre ingredienser for det.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du surdeig til overs, får pannekakene ekstra mye smak
Dagens rett
Surdeigpannekaker med grillet pak choy, hummus og aioli

Har du surdeig til overs, får pannekakene ekstra mye smak

Byggmel gjør dem ekstra saftige og mettende. Og toppingen kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Mot slutten av skreisesongen får delikatessen en vårlig innpakning
Dagens rett
Skrei med pastasalat og parmesansaus
Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole
Matkurs og vinkurs
Apéritifs kokkeskole

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Årets julegave for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før
Dagens rett
Kveite som wienerschnitzel

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før

Når du bruker kveite istedet for kalv, blir denne klassiske og ganske enkle oppskriften en riktig så feststemt rett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til
Dagens rett
Karibisk fisketaco på grillen

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til

I denne oppskriften er kjøttdeigen byttet ut med fisk og tilbehøret er av en annen verden.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her