Lettlaget kyllingsnacks
Foto: Synnøve Dreyer

Lettlaget kyllingsnacks

Denne retten kan du servere som snacks eller som middag med en god salat og guacamole ved siden av. Retten er på bordet etter en halvtime.

Fremgangsmåte

  1. Fres kyllingkjøttdeig og løk i litt olje. Ha i paprika og la det surre i noen minutter. Tilsett 2 dl salsa og varm opp.
  2. Legg tortillachips i en ildfast form og fordel kjøttblandingen over. Legg på noen klatter rømme og resten av salsaen.
  3. Dryss revet ost på toppen. Gratiner formen i ovn ved 225 grader i ca. 10 minutter eller til osten har smeltet.
  4. Server som appetittvekker eller med salat til et eget måltid. Ha gjerne hjemmelaget guacamole ved siden av.

Slik lager du guacamole

Vi har selvsagt flere oppskrifter i samme gate 

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer
+
Godbiter i pollisten

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer

Savennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser
+
Ukens vin

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser

Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær mer om rødvin
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Lær mer om rødvin

Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her