Kyllingsnacks
Foto: Matprat/Synnøve Dreyer

Kyllingsnacks

Denne retten kan du servere som snacks eller som middag med en god salat og guacamole ved siden av. Her får du oppskriften på. Retten er på bordet etter en halvtime.

Fremgangsmåte

Fres kyllingkjøttdeig og løk i litt olje. Ha i paprika og la det surre i noen minutter. Tilsett 2 dl salsa og varm opp.

Legg tortillachips i en ildfast form og fordel kjøttblandingen over. Legg på noen klatter rømme og resten av salsaen.
 
Dryss revet ost på toppen. Gratiner formen i ovn ved 225 grader i ca. 10 minutter eller til osten har smeltet.
 
Server som appetittvekker eller med salat til et eget måltid. Ha gjerne hjemmelaget guacamole ved siden av.
 
 

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

5
5/5 etter 21 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen