Laksetartar med avokadokrem
Foto: Synøve Dreyer

Laksetartar med avokadokrem

Her kombineres tre typer laks med fyldig avokadokrem på brød som pigges opp i brødristeren. Ekstra luksus er det med lakserogn på toppen

Fremgangsmåte

Skjær laksen i små terninger, og bland lakseterningene med sitronsaft og tabasco.

Del avokado i to, fjern steinen og skrap ut fruktkjøttet. Press saften og riv skallet av sitron. Mos avokado med en gaffel og rør inn kremfløte, sitronsaft og -skall, salt og hvit pepper. Bruk en håndmikser og pisk til en luftig krem.

Rist loff, ha salatblad og avokadokrem over.

Topp med laksetartar.

Server laksetartar med hakket gressløk drysset over. Topp med lakserogn.

Se våre andre oppskrifter på tartar med fisk

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Godfisk.no

4
4/5 etter 3 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen