Suertes del Marqués 7 Fuentes 2017

Lag en lammegryte med fersk dill og kantareller og du vil garantert ha suksess rundt middagsbordet.
Fres kjøttet i en varm gryte i to omganger. På denne måten blir kjøttet stekt og ikke kokt.
Fres sopp og løk raskt før du har kjøttet tilbake i gryta. Kok dette sammen med hvitvin i ca 5 minutter.
Rør inn crème fraîche, hakket dill, salt og pepper og la alt småkoke i 5-10 minutter.
Server med kokte poteter eller brød, og selvfølgelig tyttebærsyltetøy ved siden av.
Flere fristende lammeretter finner du her
Tips: Lammeskav får du kjøpt fryst i enkelte deler av landet. Spør evt. i kjøttdisken om de kan lage det for deg, eller lag det selv.
Det er lettest å få tynne og fine skiver dersom kjøttet er halvfryst. Bruk stek eller bog, og skjær/skav av skiver 1-4 millimeter tykke.
Her er mange flotte oppskrifter med kantareller
Se alle våre gode oppskrifter med sopp
Er du i tvil, les våre tips om soppsanking her
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no