- Sitronmynte-salsa verde:
 Bruk en foodprosessor eller mikser til å blende mynte, bladpersille, sitronskall og -saft, sjalottløk, kapers, hvitløk, salt og chiliflakene. Mens motoren kjører tilsetter du sakte oljen og blander til du får en grov salsa.
- Hell over i en liten bolle, dekk til med plastfilm og trykk filmen ned på overflaten av salsaen for å hindre misfarging.
- Tips: 
 Salsaen kan lages opptil fire timer i forveien. Sett den i så fall i kjøleskapet. Ta den ut og la den varmes opp til romtemperatur og rør om før servering.
- Lammekoteletter:
 Pensle begge sider av lammekotelettene lett med olje, og krydre begge sider med salt og pepper. La kotelettene ligge i romtemperatur i 15-30 minutter før grilling.
- Gjør grillen klar for direkte grilling over middels varme (180-230 °C).
- Børst grillristene rene. Grill kotelettene på direkte middels varme slik du ønsker (ca. 8-10 minutter for medium stekt), snu dem én gang. Ta dem av grillen og la dem hvile i 3-5 minutter.
Server kotelettene varme med en skje salsa på toppen.
Oppskrifter med lam på grillen
Mange herlige oppskrifter med lam
 
                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                