Linsesuppe med kylling og koriander

Linsesuppe med kylling og koriander

Smaksmettede supper kan spises til alle døgnets måltider, og hvis du lager en stor porsjon kan du ha suppen over flere dager. Om du ikke har røde linser kan du fint bruke andre linsetyper.

Fremgangsmåte

Start med å skylle og bløtlegge linsene.

Skjær kyllingfiletene i strimler. Bland inn litt pepper og spisskummen og en klype salt. 

Varm halvparten av oljen og stek kjøttet til det er ferdig, ca 2-3 minutter. Ta kjøttet ut og sett det til side.

Ha i resten av oljen i pannen og fres løk, hvitløk og ingefær et par minutter uten at det tar farge. Tilsett chili, linser, tomater og kraft og la det hele koke til linsene er møre, ca 30 minutter.

Tips:
Du kan bruke hønsebuljongterninger om du ikke har kyllingkraft.

Tilsett kjøttet og la det hele bli gjennomvarmt. Dryss over hakket koriander og mynte, og server med godt brød.

Se alle de gode suppene du kan lage

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

4
4/5 etter 17 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen