Middagssalat med bønner og sjampinjong

Middagssalat med bønner og sjampinjong

Denne salaten kan du spise som middagsrett med brød til. Du kan også servere den som tilbehør til annen middag.

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 250°C.

Del sopp i to. Skrell og del løk i tynne skiver. Del paprika i to, fjern frø og hinner og skjær i strimler.

Legg grønnsakene i en ildfast form, bland inn olivenolje og salt og pepper.

Sett formen inn i ovnen og bak grønnsakene i ca. 10 minutter.

Kok eggene i ca. 8 minutter. Skyll dem i kaldt vann, avkjøl, skrell og del dem i to.

Rens og del salat i mindre biter.

Hell væsken av bønnene og skyll dem i kaldt vann.

Legg salaten på fat. Fordel grønnsaker og bønner over. Legg på halve egg og strø over hakket frisk kruspersille.

Bland sammen olivenolje og balsamicoeddik og hell over salaten like før servering.

Skiver av ferskt brød smaker godt til.

Tips:  Salaten kan du spise som en egen rett til middag med brød til eller du kan servere den som tilbehør til annen middag. Det som er igjen, putter du i en boks og har til lunsj dagen etter.

Her finner du mange deilige salater

Sendt inn av Frukt.no

4
4/5 etter 84 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen