Minibløtkake
Foto: Jarle Nyttingnes

Minibløtkake

Varierer den tradisjonelle bløtkaken. Lag minibløtkaker. De kan pyntes på hver sin måte, og frisker opp ethvert kakebord.

Fremgangsmåte

Ha marengsbunnen på en liten tallerken. Visp kremfløte til luftig krem. Ha kremen på marengsbunnen.

Legg en skive marsipan oppå. Lag en liten rose av to skiver marsipan og plasser den midt på toppen. Kutt noen jordbær i skiver og legg dem som vist på bildet.

Kutt resten av jordbærene i to, og legg disse og bringebær rundt kaken. Pynt til slutt med sitronmelisse.

Prøv også disse små bløtkakene

Flere deilige kaker

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Sendt inn av Opplysningskontoret for meieriprodukter

4
4/5 etter 29 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen