- Bruk renskåret fiskefilet som har vært fryst i minst 24 timer.
 - Skjær fileten i bitte små terninger.
 - Åpne østersene og ta vare på kraften.
 - Kutt østersene opp i like store biter som fisken.
 - Bland ingrediensene til tartaren og smak den til med østerskraft, salt og pepper.
 - Saus: Rør sammen rømme, kremfløte og wasabi.
 - Tilsett frisk presset sitron til sausen tykner litt og ha i finhakket gressløk.
 - Bruk en stavmikser til å gjøre sausen jevn.
 - Smak sausen til med eventuelt litt mer wasabi.
 - Servering: Bruk former eller en kopp til å forme tartaren på hver tallerken.
 - Fyll sausen i en kremsprøyte og legg så topper oppå tartaren.
 - Pynt med rogn.
 - Server med tynne skiver ristet bagett.
 
Tips: Når du skal tine fiskefilet før bruk, kan du gjøre det raskt ved å legge fisken innpakket i plastpose i kaldt vann. Etter 10-5 minutter.