Panna Cotta med kanel og lynghonning
Chef

Panna Cotta med kanel og lynghonning

Lag en skikkelig panna cotta der du bruke kanel og lynghonning og får frem en nydelig dessert til deg og dine. Følg oppskriften og du vil garantert lykkes.

Fremgangsmåte

Brun sukkeret til en god brunfarge (ikke brent) og hell over fløten (det kan lønne seg å varme fløten litt før man tar den over karamellen for å forhindre sprut). Varm opp med krydder, smak til med lynghonning og eventuelt litt mer sukker.

Smeltet gelatin røres inn - prøv deg fram hvor mye du foretrekker. Den er aller best (synes jeg) når den har en lett konsistens, som så vidt ligger på en skje og ikke som en karamellpudding. Sil av og la stivne i former, kaffekopp eller lignende. Panna Cotta er nydelig med en Bringebærcoulis (gjerne med litt hvitvin, vanilje og lynghonning i den også).

 

 

Sendt inn av Chef

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

By på lekker kalveschnitzel i kveld
Dagens rett
Kalveschnitzel

By på lekker kalveschnitzel i kveld

Det blir ekstra god stemning rundt middagsbordet med schnitzel laget av saftig og mørt kalvekjøtt. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her