- Bland mel og salt. Tilsett ca. halvparten av melken. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken. Visp inn eggene. La røren svelle i ca. 15 minutter.
- Stek tynne pannekaker på forholdsvis sterk varme. Snu dem når de har stivnet på oversiden og fått fin og gyllen farge på undersiden. Hold varme.
- Wokgrønnsaker til fyllet:
Skjær grønnsakene og soppen opp som til wok (tynne strimler, skiver eller biter) og fres dem sammen med ingefær raskt i olje til de er så vidt møre. Smak til med salt og pepper. - Fyll hver pannekake med grønnsakblandingen, drypp over sitronsaft, topp med mozzarella i små biter og babysalatblader, og brett sammen.
- Server dem straks med rømme tilsmakt med sitron, salt og pepper..
- Denne oppskriften gir ca. 16 pannekaker.
Her finner du mange spennende oppskrifter på pannekaker