Nøgne Ø Pale Ale

Steinbit er en vinner på middagsbordet. Med denne oppskriften blir du også det
Steinbit:
Del fileten i fire. Stek i smør i en middels varm panne på begge sider. Smak til med salt og pepper.
Gnocchi:
Bak potetene i ovnen på 150-160°C i ca. ½ time. Grav ut potetkjøttet og passer. Legg potetpuréen ut på et brett, kle med matfilm og avkjøl.
Bland egg og parmesan i potetpuréen og kna inn melet. Dette skal bli en fast, men ikke kompakt masse. Melmengden må avpasses pga. varierende fuktighet i potetene.
Smak til med salt og pepper. Deigen rulles ut i fingertykke pølser og skjæres i ½ cm tykke biter. Kokes i lettsaltet vann til de flyter opp til overflaten.
Breserte sellerihjerter:
Kutt stangsellerien, 3-4 cm av bunnen, renskjær og skyll godt og lenge. Breser i kyllingkraft smakt til med salt og pepper, hvitløk, sitronsaft og timian i 10-15 minutter.
Stangselleristilkene kan du bruke til dette
Steinsoppvinaigrette:
Del steinsoppen i skiver og stek i klaret smør. Glaser soppen med kyllingkraften og sil av. Reduser og smak til kraften med salt, pepper og sitronsaft. Rør i litt brunet smør.
Her finner du 60 oppskrifter med steinbit
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Godfisk.no