Pasta a la Siciliana
Apéritif

Pasta a la Siciliana

Fremgangsmåte

Hakk og stek løk i olivenolje i ca fem minutter til løken er myk. Ha i hvitvin og kok nestne helt inn. Senk temperaturen, tilsett tomater og kok videre i 5-10 minutter. Tilsett bladpersille og kok opp. Ha i røkelaks i biter, oliven og kapers. Hold varm. 
 
Kok pasta i lett saltet vann i fire minutter. Hell av vannet og bland inn resten av olivenoljen. Fordel pasta på tallerkener med sausen på toppen.
 
Tips:
Du kan godt tilsette fersk ost i sausen for mer fylde.
 
 
 

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

  • Italia
    Italia
    Volum: 0.75 l Pris: 349.90 kr Bestillingsutvalget
    88 POENG
  • Italia
    Italia
    Volum: 0.75 l Pris: 179.90 kr Basisutvalget
    86 POENG
  • Italia
    Italia
    Volum: 0.75 l Pris: 269.90 kr Bestillingsutvalget
    86 POENG
  • Italia
    Italia
    Volum: 0.75 l Pris: 155.90 kr Basisutvalget
    85 POENG
  • Italia
    Italia
    Volum: 0.75 l Pris: 189.90 kr Bestillingsutvalget
    85 POENG
Forsiden akkurat nå
Unik chardonnay fra Jura
+
Godbiter i pollisten

Unik chardonnay fra Jura

Når bourgogne blanc blir for kjedelig, finnes det fantastisk bedre alternativer til samme pris hos naboen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Dette får du på Bellies - Norges beste veganske restaurant
+

Dette får du på Bellies - Norges beste veganske restaurant

På Bellies i Stavanger er det plante- og grønnsakene som bestemmer, og menyen endres først når det er slutt på sesongen. Så starter en ny fase. Med mat for magen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når du ostegratinerer fiskemiddagen, blir det brede smil rundt middagsbordet
Dagens rett

Når du ostegratinerer fiskemiddagen, blir det brede smil rundt middagsbordet

Selv om du til tider kanskje har knapt med tid til matlaging, har du alltid tid til denne retten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Gi rekene en bedre behandling enn bare majones og loff
Dagens rett

Gi rekene en bedre behandling enn bare majones og loff

En enkel, men ikke mindre smakfull skalldyrrett er hva vi kan friste deg med i dag. Rekene blir ikke de samme etter dette.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Opplev fortryllende mat med franske viner
Matkurs og vinkurs
Winemakers Dinner 14. mars i Oslo

Opplev fortryllende mat med franske viner

Den 14. mars kan du smake en spesialkomponert meny i perfekt harmoni med anerkjente viner fra Frankrike.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Mini-barolo til utrolig gunstig pris på et pol nær deg
+
Ukens vin

Mini-barolo til utrolig gunstig pris på et pol nær deg

Den er også det beste kjøpet når du ikke har lyst å betale for en barolo (eller barbaresco).

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her