Pastasalat med reker og tomatpesto
Foto: Astrid Hals

Pastasalat med reker og tomatpesto

Slik lager du en pastasalat og topper den med reker og tomatpesto. Følg oppskriften og du kan servere på under halvtimen.

Fremgangsmåte

Kok pastaen i rikelig med saltet vann til den har en litt hard kjerne.

Hell av vannet og skyll pastaen i kaldt vann til den er kald.

Lag tomatpesto eller bruk ferdig kjøpt på glass, og bland den inn i pastaen.

Pasta, reker og grønnsaker blandes sammen. her kan du gjerne fylle på med de grønnsakene du har og liker.

Tomatpesto:
Ha alle ingrediensene til pestoen i en fooodprossesor. Kjør sammen til en glatt mos og smak til med litt salt og pepper.
 
Tips: Det er også godt å lage en skalldyrsalat på denne måten, da erstatter du bare litt av rekene med andre typer skalldyr.
 

Er du frelst på pesto? Finn flere gode oppskrifter her

Fristende oppskrifter med reker finner du her

De beste pastaoppskriftene finner du her

Alt om pasta finner du i Apéritifs pastaguide

Pastaoppskrifter i Apéritifs kokebok

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 
 

Sendt inn av Norges sjømatråd

5
5/5 etter 35 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen