Kinn Skoddehav Kvit Indiaøl

Slik lager du en pastasalat og topper den med reker og tomatpesto. Følg oppskriften og du kan servere på under halvtimen.
Kok pastaen i rikelig med saltet vann til den har en litt hard kjerne.
Hell av vannet og skyll pastaen i kaldt vann til den er kald.
Lag tomatpesto eller bruk ferdig kjøpt på glass, og bland den inn i pastaen.
Pasta, reker og grønnsaker blandes sammen. her kan du gjerne fylle på med de grønnsakene du har og liker.
Er du frelst på pesto? Finn flere gode oppskrifter her
Fristende oppskrifter med reker finner du her
På jakt etter en ny pastaoppskrift finner du våre beste her
Alt du trenger å vite om pasta
Pastaoppskrifter i Apéritifs kokebok
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Norges sjømatråd