Quinoasalat med sukkererter og kylling

Quinoasalat med sukkererter og kylling

Quinoa er et frø som er glutenfri. Bland frøene med grønnsaker og kyllingfilet og du får en deilig salat.

Fremgangsmåte

Stek kyllingfiletene i olje i en stekepanne, ca. 5 minutter på hver side.

Kok quinoa etter anvisning på pakken.

Skjær kyllingen i litt store biter.

Del og rens paprika og skjær i skiver. Skjær tomatene i to og rens sukkerertene.

Bland quinoa med kylling, paprika, sukkererter og tomater og smak til med salt og pepper.

Del avokadoen og fjern steinen. Ta ut kjøttet og mos det med en gaffel.

Bland avokado, hvitløk, litt limesaft, salt, pepper og noen dråper tabasco.

Server salaten med dressingen og godt brød.

Her finner du veldig mange oppskrifter med kyllingfilet 

Se hva du kan lage av de enkelte delene av kyllingen

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

 

Sendt inn av Frukt.no

3
3/5 etter 68 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen