Rakefisk med løkringer
Foto: EFF

Rakefisk med løkringer

Dette er den klassiske måten å servere rakefisk på, nemlig med løkringer. Enklere blir det ikke.

Fremgangsmåte

3 løkringer, pr. pers, (ca 5 cm i diameter) legges på tallerkene.

Den ene ringen fylles med finhakket rakefisk, den andre med hardkokt, finhakket egg og den tredje fylles med finhakkede rødbeter. Pynt med litt salat og dill.
 
Lefse med smør rulles sammen og legges ved siden av. Det kan selvfølgelig også brukes flatbrød.
 

Flere gode oppskrifter med rakefisk

Her finner du alt du trenger som skal til for lykkes med julematen

Kjøtt
Ribbe Pinnekjøtt Kalkun Smalahove 
Drikkeforslag

Fisk
Lutefisk
 Torsk Kveite Sild Rakefisk Tilbehør 
Drikkeforslag

Koldtbord, pålegg og småretter
Pålegg
 Småretter Tilbehør Drikkeforslag  

Julekaker og desserter
Julekaker  Juledesserter Drikkeforslag

Her får du svært så praktiske kokketips


Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne. 

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Wangensten

5
5/5 etter 64 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen