Rull ryggfileten av steinbit i clingfilm og legg den i fryseren en time. Skjær tynne skiver og kle sentrum av tallerken. Glacen pensles på fisken og deretter anrettes salat, wasabipuré og ingefær.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Rull ryggfileten av steinbit i clingfilm og legg den i fryseren en time. Skjær tynne skiver og kle sentrum av tallerken. Glacen pensles på fisken og deretter anrettes salat, wasabipuré og ingefær.
Sendt inn av Kjetil Gundersen ved Gastronomisk Institutt
Du trenger av og til en pause fra kjøtt. Da skal prøve denne oppskriften med steinbit, auberginepuré og en deilig vinagrette laget av grønnsaker som du serverer lun.
Du kan godt bruke torsk, sei eller annen hvit fisk i stedet for steinbit. Her er det tilberedningen og tilbehøret som spiller hovedrollen. Følg oppskriften og du og dine blir garantert fornøyd.
Det å pakke opp middagen gir den det lille ekstra og skaper feststemning selv på en hverdag. Prøv det med steinbit, sei og laks. Enkelt å lage på en halvtime.
Skal du lage et festmåltid med steinbit har du oppskriften her. Når du legger ved linser, hjerteskjell og glasserte grønnsaker vil du bli en helt ved middagsbordet.
Stek steinbiten sprø å lag blåskjellsauterte grønnsaker til. Det blir et herlig måltid som du og dine garantert vil huske og du selvfølgelig vil lage flere ganger.
En av Norges beste kokker gjennom tidene, Odd Ivar Solvold, har laget denne fabelaktige retten med steinbit. Enkel er den også.
Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.
Les hele sakenOg ingrediensene finner du på et pol nær deg.
Les hele saken70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.
Les hele sakenMens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.
Les hele sakenMeksikanskinspirert mat er mer populært enn noen gang. Denne oppskriften er super når du har dårlig tid, men vil lage mest mulig fra bunnen.
Les hele sakenDe er dessuten veldig raske å lage.
Les hele saken