Rull ryggfileten av steinbit i clingfilm og legg den i fryseren en time. Skjær tynne skiver og kle sentrum av tallerken. Glacen pensles på fisken og deretter anrettes salat, wasabipuré og ingefær.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Rull ryggfileten av steinbit i clingfilm og legg den i fryseren en time. Skjær tynne skiver og kle sentrum av tallerken. Glacen pensles på fisken og deretter anrettes salat, wasabipuré og ingefær.
Sendt inn av Kjetil Gundersen ved Gastronomisk Institutt
Denne retten med det beste fra havet må du prøve. Steinbit og blåskjell er en herlig kombinasjon.
Du trenger av og til en pause fra kjøtt. Da skal prøve denne oppskriften med steinbit, auberginepuré og en deilig vinagrette laget av grønnsaker som du serverer lun.
Slike grillspyd vil alle ha når du soyamarinerer steinbit. Pass på å ikke salte for mye siden soyasaus jo er ganske salt. Enkelt hvis du følger vår oppskrift.
Du kan godt bruke torsk, sei eller annen hvit fisk i stedet for steinbit. Her er det tilberedningen og tilbehøret som spiller hovedrollen. Følg oppskriften og du og dine blir garantert fornøyd.
Det å pakke opp middagen gir den det lille ekstra og skaper feststemning selv på en hverdag. Prøv det med steinbit, sei og laks. Enkelt å lage på en halvtime.
Skal du lage et festmåltid med steinbit har du oppskriften her. Når du legger ved linser, hjerteskjell og glasserte grønnsaker vil du bli en helt ved middagsbordet.
Bak en blå lagerport finnes tønner, tanker og esker fylt med en eldgammel kulturdrikk som venter på å få spredd sitt gode rykte: Mjøderiet, det første mikrobryggeriet i Norge som satser fullt ut på mjød.
Les hele sakenDen er en av i alt 90 produkter fra et bredt spekter av drikke, men som ikke er vin, testet i den siste tiden. I basisutvalget eller for bestilling. Mye spennende for påsken, inkludert påskeølet.
Les hele sakenDe neste månedene har vi planlagt mange spennende vinsmakinger og andre arrangementer du ikke vil gå glipp av.
Les hele sakenDu blir garantert overrasket over smaken på denne pizzaen som altså ikke er en pizza.
Les hele sakenFalukorv brukes for det meste som pålegg, men kan fint brukes til middag. Men den milde smaken trenger hjelp av andre ingredienser. Denne oppskriften er veldig lett å fikse.
Les hele sakenLillehammers finie dining-restaurant, Elv, er avlagt et besøk. Vi har også vært i Tsjekkia og Slovakia, på Martinique og Santorini, hos Bartolo Mascarello og avdekket en av Italias andre hemmeligheter.
Les hele saken