Ravioli med ristet fenalår
Foto: Morten Brun

Ravioli med ristet fenalår

Skal du lage noe ekstra godt med ravioli, skal du prøve vår oppskrift med ristet fenalår. Det tar deg kun 15 minutter så er retten klar for middagsbordet.

Fremgangsmåte

Man får aldri for mye av det gode. Pasta er enkel og rask mat for utålmodige mager med en mild smak som lar seg kombinere med det aller meste. Prøv en ny vri!

Kok pastaen i rikelig med lettsaltet vann etter anvisning på pakken. Kok eggene og la det så ligge i kaldt vann minst 3-4 minutter før du tar av skallet.

Kok opp fløten med buljongpulveret i en kjele. Hell tinte erter i den varme fløten. Mos de med en stavmikser eller bruk en foodprocessor til det blir en jevn saus. Spe med litt kaldt vann dersom sausen er for tykk.

Rist fenalåret lett i stekepanna. Server pastaen med grønn saus, fenalår og bløtkokt egg.
 
Tips: Har du friske urter eller persille, kan du gjerne ta med et par spiseskjeer av dette når du lager sausen. Det gir frisk og fin farge, og god smak.
 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 21 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen