Riskrem med rød saus
Foto: Mari Svenningsen

Riskrem med rød saus

Riskrem med rød saus er en klassiker som hele familien liker. Enkel å lage og smaker godt etter enhver middagsrett. Her har du oppskriften.

Fremgangsmåte

Pisk kremen stiv sammen med sukker.

Bland inn grøt til riskremen har fått ønsket konsistens. Smak til med sukker og vaniljesukker.

Rød saus:
Bland saft av rips, bringebær eller kirsebær en del sterkere enn når du drikker den.

Kok opp saft og potetmel under omrøring.

La saften bli kald og server til riskremen.

Mange lekre desserter finner du her

 

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Få ukens kake som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

4
4/5 etter 48 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen