Rødmende makrell
Foto: Alf Börjesson

Rødmende makrell

Fremgangsmåte

Dryss salt og pepper over makrellfiletene. Legg to og to fileter sammen med dill og rødbeter mellom.

Kok opp røbetelaken i en dyp stekepanne. Legg filetene i side om side, kok opp og la fisken trekke til den er gjennomkokt, ca. 10 minutter.

Server den rødmende makrellen med kokte poteter og en frisk salat.

Lekre oppskrifter med makrell

Her finner du gode oppskrifter på sjømat på grillen

Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Eksportutvalget for fisk

5
5/5 etter 4 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen