
Dette er brødet er raskt å bake for det skal ikke heve. Du skal nemlig bruke bakepulver. Du skal ha I solsikkefrø. Kesam i deigen gjør brødet ekstra saftig og godt.
Sett stekeovnen på 200 grader. Du trenger en rund form, ca. 22 cm i diameter.
Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle. Rør i vann, smeltet smør og kesam.
Smør formen og strø den med solsikkefrø. Ha i deigen. Strø over solsikkefrø.
Stek brødet i nedre del av ovnen i ca. 1 time, til du kjenner det er gjennomstekt (hører en hul lyd når du banker fra bunnen).
Avkjøl brødet på rist.
Alle kan bli en dyktig brødbaker
Er du klar for å prøve surdeig?
Brød kan bakes i krukke - må prøves
Dette brødet er som et måltid i seg selv
Ost i loffdeigen gir ekstra smak
Dette kan bli din nye grovbrødfavoritt
Rug og spelt gir maksimalt med smak
Se alle våre andre gode brødoppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Her får du svært så praktiske kokketips
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av