Saftig og raskt solsikkebrød
Foto: Synøve Dreyer

Saftig og raskt solsikkebrød

Dette er brødet er raskt å bake for det skal ikke heve. Du skal nemlig bruke bakepulver. Du skal ha I solsikkefrø. Kesam i deigen gjør brødet ekstra saftig og godt.

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 200 grader. Du trenger en rund form, ca. 22 cm i diameter.

Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle. Rør i vann, smeltet smør og kesam.

Smør formen og strø den med solsikkefrø. Ha i deigen. Strø over solsikkefrø.

Stek brødet i nedre del av ovnen i ca. 1 time, til du kjenner det er gjennomstekt (hører en hul lyd når du banker fra bunnen).

Avkjøl brødet på rist.

Alle kan bli en dyktig brødbaker

Er du klar for å prøve surdeig?

Brød kan bakes i krukke - må prøves

Dette brødet er som et måltid i seg selv

Ost i loffdeigen gir ekstra smak

Dette kan bli din nye grovbrødfavoritt

Havre er supersunt

Morsomt og saftig med byggmel

Rug og spelt gir maksimalt med smak

Dette brødet skal ikke eltes

Se alle våre andre gode brødoppskrifter 

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

 

Sendt inn av TINE

5
5/5 etter 36 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen