- Fermentert kålrottaco:
Skjær kålrabi i tynne skiver på mandolin. Ha på salt på begge sider og ha i en beholder som du lar stå på kjøkkenbenken til fermentering i 2 dager i romtemperatur. - Sei:
Gin seifileten med salt i 5 min. Vask av salt og kutt i små biter. Miks sammen med koriander og ferskpresset limejuice. - Guacamole:
Skrell og mos avokado. Tilsett hakket grønn chili, og smak til med ferskpresset limejuice og salt. - Plommesalsa:
Kutt plommen (uten kjerne) i små terninger. Miks med fiskesaus. - Servering:
Tørk av kålrottacoene. Legg på litt marinert sei, guacamole og plommesalsa. Brett sammen kalrotskiven og fest evt med en trepinne.
Tips:
Denne retten passer veldig godt som forrett til 4 eller smårett til 1-2.
Flere retter med taco finner du her
Lyst på en annen rettet med sei?
Se våre andre oppskrifter på ceviche
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig som rabatter på alle våre kurs