SJOKOLADEMOUSSE:
Ha marshmallows, smør, sjokolade og vann i en tykkbunnet kjele.
Sett kjelen på platen på svak til middels varme og la dette smelte mens du rører det.
Ta kjelen av platen.
Pisk kremfløten stiv sammen med melis og vend dette i den avkjølte sjokoladeblandingen. Rør forsiktig til du har en glatt og jevn krem.
Øs opp i glass og avkjøl.
SJOKOLADECRUMBLE:
Rør alle ingrediensene sammen i en skål med teskje.
Legg massen utover bakepapir og stek dette i 5-6 minutter på 200 grader.
Avkjøl.
SERVERING:
Legg sjokoladecrumble-en oppå moussen og legg på noen bringebær og pynt med sitronmelisse.
TIPS: Bruk martini, margarita eller vinglass til desserten når du skal servere desserten til en fest. Til andre anledninger kan desserten med hell serveres i små saftglass.
Sendt inn av
Anne Brith Davidsen (tekst og foto)