Soppgryte med sukkererter

Soppgryte med sukkererter

Lag en soppgryte med sukkererter helt uten kjøtt. Du kommer garantert til å lage den flere ganger. Dette er oppskriften.

Fremgangsmåte

Legg den tørkede soppen i nesten kokende vann og la det stå i 20 minutter. Slå av vannet.

Del skogsopp og sjampinjong i to eller fire, skyll forsiktig og klapp dem tørre med papirhåndklær.

Varm woken og ha i oljen. Stek hvitløk og chili under omrøring i 1 minutt før du har i soppen, også den tørkede. Stek videre i 3 minutter. Ha i sukkererter og stek i 1 minutt. Tilsett soya- og bønnesaus, stek videre i 1-2 minutter og tilsett vårløk og sesamolje. Stek i 1 minutt, eller til grønnsakene er møre.

Server med nykokt jasminris.

De beste oppskriftene med steinsopp

Her finner du Matportalens beskrivelse av åtte sikre matsopper

Her finner du 25 oppskrifter for en lettere, men definitivt ikke kjedelig meny

For flere oppskrifter med et lett tilsnitt, se vår seksjon Lett og godt 

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Oppskrift fra Wokkokeboken - Gina Steer (Schibsted Forlag)

4
4/5 etter 11 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen