Kok spagettien, stek kjøttdeigen, hell opp i tomatsausen. Stek løken og bland alt i sammen.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Kok spagettien, stek kjøttdeigen, hell opp i tomatsausen. Stek løken og bland alt i sammen.
Sendt inn av Lise Austad
Denne pizzaen tar det litt lenger tid å lage enn frosseizzaen. Det får du igjen når du smaker på den.
Pai er mye lettere enn det du tror, og det er ingen sak å lage en velsmakende og herlig rett når du bruker kylling i paien.
            
            
            For noen viner er det ikke bare snakk om et sterkt renomme. Men - det blir nok bare med den ene smaken, for prisene er svært høye og volumene ørsmå. Trøsten er at det er masse annet godt nytt rødt i november.
Les hele sakenChampagneregionen virker ustoppelig når det kommer til å produsere nye talenter. Som tar druene i egne hender og skaper mirakuløse viner. De gode gamle holder også koken.
Les hele sakenDenne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.
Les hele sakenSei kan brukes til så mye mer enn bare som seibiff med løk. Den smakfulle fisken får en krydret avslutning i dag.
Les hele sakenVi snakker om Baden i Tyskland og Jura i Frankrike som en utfordrer til salige Burgund, og øyer langt ute i havet samt Sør-Afrika som utfordrer Europas klassiske vinregioner. Vinverdenen er i endring.
Les hele saken