Spareribs
Foto: Alf Börjesson

Spareribs

Spareribs skal være saftige, spicy og med god grillsmak. Serveres med grillede maiskolber, grillede tomater, bakt løk og halve poteter. Her er oppskriften.

Fremgangsmåte

Bland sammen alle ingrediensene til marinaden.

Legg spareribsene i marinaden og la de godgjøre seg i minst 1 time i kjøleskapet.

Bak dem i folie i ovnen på 200 grader eller på grillen med lokk over i 1 time.

Ta dem ut av folien og grill spareribs i 10 minutter på hver side tilslutt.

Serveres med grillede maiskolber, grillede tomater, bakt løk og halve poteter. Evt. grillede grønnsaker på spyd (mais, løk, paprika).
 
Et ekte amerikansk tilbehør er coleslaw (kålsalat) og en skikkelig bbq-saus til
spareribsen.
 
 

Sendt inn av Matprat.no

4
4/5 etter 166 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen