Suppe med lettsaltet lammekjøtt
Foto: Håkon Messel

Suppe med lettsaltet lammekjøtt

På en kald høst- eller vinterkveld er det godt å kunne varme seg på en glohet suppe. Lettsaltet lammekjøtt gir en deilig smak på suppa sammen med rotgrønnsaker.

Fremgangsmåte

Skjær kjøttet i terninger. Kok opp vann og tilsett kjøttet. La det koke opp på ny, skum av og skru ned varmen.

La kjøttet trekke i ca. 30 minutter.

Rens og del grønnsakene i terninger. Ha dem over i gryten sammen med buljongterningen.

La suppen småkoke i ca. 15 minutter til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper og dryss evt. over finhakket timian.

Server suppen med godt brød eller flatbrød.

Her finner du mange flere gode supper

Flere deilige kjøttsupper finner du her

9 lettlagete supper å ta med på tur

 Slik lager du kraft selv

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Opplysningskontoret for kjøtt

5
5/5 etter 45 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen