Knus oregano og bland med de andre krydderne. Oppbevar i en tett boks.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det er kjempelett å lage tacokrydderet selv. Fyll det på et glass med tett lokk. Lag en stor porsjon når du først er i gang.
Knus oregano og bland med de andre krydderne. Oppbevar i en tett boks.
Sendt inn av Apéritif
Smakssatt sukker er godt og fremhever smaken på bær, sitrusfrukter og krydder. Lag ditt eget smakssatte sukker og dekorer kaken eller desserten.
Syltet sitron er obligatorisk for ethvert måltid fra den søtlige og østlige delen av Middelhavet. Mens den vanligvis tar fire uker å få ferdig, er denne klar på ett døgn.
Duchessepoteter er så gode som de ser ut som - enda bedre enn potetmos.
Avocado-salsa er tynnere enn guacamole og er perfekt å dryppe over alt fra tacos til meksikanske kjøttretter - eller også som dip til nachos.
Denne salsaen er både sterk og god med både ancho og guajillo-chili.
Jalapeno-salsa lager du enkelt selv. Smaken overgår alt av det som finnes i glass.
Den kommer fra et sted få tror lager så holdbare viner.
Les hele sakenDen har ligget nesten like lenge på bunnfallet i flasken og har derfor sugd til seg mye karakter og ikke minst veldig fine små bobler.
Les hele sakenHer er historien om Santa Lucia og oppskriftene på lussekatter og tilhørende drikke, og et utvalg andre safransmakende søtsaker.
Les hele sakenDet er det store spørsmålet for pinnekjøttentusiastene - og dem blir det stadig flere av.
Les hele sakenFor mange hører skinke til på julemenyen, både den klassiske og den røykte. Den siste er i sentrum for denne oppskriften.
Les hele sakenHer er oversikten over de 140 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Les hele saken