Page 24 Réserve Hildegarde Blonde

Denne biffsalaten sparker skikkelig fra thaiinspirert som den er. Du kan, hvis du vil, gi den enda mer fart på smaksløkene. Her er oppskriften.
Finhakk rødløk, sukkererter, paprika og agurk. Bland inn urtene.
Rør sammen alle ingrediensene til dressingen. Rør til sukkeret er oppløst, og bland dressingen inn i grønnsakene.
Krydre kjøttet med salt og pepper. Stek kjøttet i margarin på middels varme til det begynner å piple kjøttsaft på oversiden.
Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem. La biffene hvile i 5 minutter.
Skjær biffene i skiver og legg skivene over salaten.
Denne salaten er frisk og mettende på samme tid. Kombinasjonen av fiskesaus, limesaft og soyasaus er utrolig deilig og grunnlaget for en rekke thairetter.
45 asiatiske retter venter på at du skal forsøke dem
Her får du svært så praktiske kokketips
Sendt inn av Matprat.no