- Start med potetmosen:
Skrell potetene og skjær dem i skiver. Kok dem i vann til myke. - Hell av vannet men ta vare på det. Rør inn melk og smør og mos potetene. Spe evt med kokevann til luftig konsistens. Smak til med salt og pepper.
 - Torsken:
Tørk av fisken og del den opp i porsjonsbiter. Behold skinnet på. - Ha salt i vannet, rør slik at det oppløses og legg fisken oppi. La den ligge i 15 minutter. Ta den deretter ut og tørk den med kjøkkenpapir.
 - Varm olje i en panne og stek fiskebitene med skinnsiden ned, til det er pent brunt, det tar ca 3 minutter.
 - Legg fiskebitene i en smurt ildfast panne med skinnsiden opp. Stek ved 200 grader i 3 minutter.
 - Skjær chorizo i skiver og sprøstek dem i samme panne som fisken.
 - Kutt persille, rens granateplet og riv sitronen. Bland dette med chorizoen.
 
Server torsken med chorizoblandingen og potetmosen.
Se våre andre oppskrifter med delikatessen torsk
Se våre andre oppskrifter med skrei