Kok eggene smilende (ikke helt fast plomme) og avkjøl.Del de i fire.
Ta opp tunfiskboksen og la den renne av seg i et dørslag før du har den i salaten.
Riv salatbladene i mindre biter og ha i en bolle. Kutt agurken i biter og løken i skiver og ha over salaten sammen med tunfisken.
Kok grønne linser etter anvisning på pakken, og skyll dem i rennende kaldt vann slik at de blir kalde. TIlsett linsene til salaten og legg de delte eggene på toppen.
Tilsett olivenoljen i en tynn stråle, litt av gangen under jevn omrøring.
Server tunfisksalaten med cæsardressing og eventuelt brød ved siden av.
Tips: Ha gjerne litt med salt i vannet når du koker linsene da mye av saltet blir vasket ut når du skyller linsene i kaldt vann.
Flere oppskrifter som inneholder tunfisk
Her finner du mange flere deilige saalater
Lei av å lage den samme salaten? Her er 15 gode oppskrifter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig