- Snitt en liten lomme på langs i kyllingfileten og tilsett ca. en spiseskje med ost i lommen. Lukk lommen med en coctailpinne/ tannpirker.
- Krydre filetene på begge sidene med salt, pepper og paprikapulver. Brun filetene i stekepanne ved høy varme. Filetene legges over i en ildfast form og stekes ved 175 grader i ca. 15 minutter.
- Saus:
- Finhakk løk og paprika og ha det i en kjele med smør, la det surre ved middels varme til løken er blank og myk.
- Tilsett kyllingbuljong, seterrømme og chilipulver.
- La det hele stå og småkoke i ca. 5-7 minutter.
- Tilsett resten av urteosten.
- Varm opp sausen til like under kokepunktet og smak til slutt til med salt og pepper.
- Retten serveres med kokte eller råstekte poteter og wokede grønnsaker.
Tips: Hvis du ønsker en saus uten biter, kan du kjøre blandingen i en hurtigmikser eller kjøre den glatt med en stavmikser.
Her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig