Boller

oppskrifter.webp
  • 2 timer 20 minutter

    Franske boller med sjokoladefyll, eller briocher, er gjærbakst med mye egg. Putt litt mørk eller hvit sjokolade i midten og du får deilig, søt bolle som alle liker.

  • 45 minutter

    Disse havreflettene kan spises slik som de er eller du kan dele dem i to og spise dem med pålegg, eksempel til matpakka eller som nistemat til turen.

  • 5 minutter

    Dette er oppskriften barna kommer til å sette pris på. Boller og pølser i en rett. Hva kan de ønske seg mer?

  • 1 time

    Skoleboller eller skolebrød er enkelt å lage selv. Dessuten smaker de mye bedre enn de i butikken. Bare spør de yngre i familien.

  • 1 time 30 minutter

    Deilige kanelsnurrer som både barn og voksne vil elske.

  • 1 time

    Selvgjort er velgjort, og skolebrød med hjemmelaget vaniljekrem i midten er barnas favoritt. Det er heller ikke så vanskelig som du kanskje tror.

  • 1 time 30 minutter

    Klart du skal bake disse bollene. De er både veldig gode og en god tradisjon.

  • 1 time 30 minutter

    Selvfølgelig skal du bake fastelavnsboller, og det med innbakt fyll av mandler og vaniljekrem.

  • 40 minutter

    Skal du bake boller kan du begynne med denne enkle oppskriften og så legge til det du liker best. Kanskje skal du ha i rosiner eller dele dem å legge pisket krem mellom.

  • 1 time 10 minutter

    Hveteboller med solbær og rømme. Oppskriften er hentet fra boken Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra bakeriet i Lom.

  • 1 time

    I Tyskland kalles de for Berliner Pfannkuchen. Du lager de selvfølgelig selv. Vi lover at de smaker mye bedre enn de du får kjøpt på supern.

  • 1 time 10 minutter

    Det bor en baker i oss alle. og her får du oppskriftene på bollekake. Det er enklere enn du tror.

  • 1 time

    Hvem kan motstå kanelboller? Saftige og søte som de er.

  • 2 timer

    Disse bollene vil alle like. Med det deilige fyllet blir det garantert en suksess.

  • 1 time

    Dette er boller som er veldig populære. Spesielt til Fastelavn, med de kan med selvfølge bakes hele året.

  • 5 minutter

  • placeholder
  • 45 minutter

    Disse bollene er det veldig mange som er glad i, særlig i den yngre garde. Enkelt å lage og hjemmelaget smaker alltid best.

  • 1 time

    Det er vel få som kan motstå disse deilige bollene. Følg den enkle oppskriften og du kan servere alle rundt bordet og bli en helt.

  • 1 time 30 minutter

    Disse bollene er deilige, ikke bare til fastelavn. Alle vil sette pris på dem uansett når på året du baker dem.

Forsiden akkurat nå
Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten
Ukens drink

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten

Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne
Dagens rett

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne

Ta for deg av julespesialitetene og lag en superrask hverdagsrett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken