Pannekaker

oppskrifter.webp
  • 15 minutter

    Disse eplepannekakene må du passe deg for. De er så gode at du knapt klarer å stoppe å forsyne deg.

  • 15 minutter

    Jianbing er en typisk kinesisk gatemat som ofte spises til frokost.

  • 15 minutter

    Med fylte godsaker i pannekakene blir smaksopplevelsen noe helt annet enn hva kun pannekakene ville gitt deg. Her er oppskriften til Crepes.

  • 20 minutter

    Her er det ingenting å lure på. En tidløs klassiker på frokostbordet som varmer ganen din. De er heldigvis like deilige å lage som kveldsmat

  • 20 minutter

    Pannekoker er trøst, kos og hygge i en jafs. Her er varianten med blåbær og sitronzest i røren

  • 20 minutter

    Maismel setter en sødmefull smak i en pannekake og gir det perfekte "southern American experience" når du har på bacon og stekte tomater

  • 20 minutter

    Disse rosa mini-pannekakene med rødbeter passer perfekt å servere til helgefrokost eller i bursdag. Rødbetepannekakene kommer alle til å like

  • 20 minutter

    Pannekaker behøver ikke være søte. De kan også lages som i denne oppskriften med bacon og linser. Du lager den på maks 20 minutter.

  • 20 minutter

    Dette er pannekaker litt utenom det vanlige. De er grønne og fylt med grønnsaker som skal wokes. Vi lover deg en solid smaksopplevelse. Følg den enkle oppskriften.

  • 20 minutter

    Så enkelt og så godt. Det er du sikkert enig når du har smakt de.

  • 25 minutter

    Denne oppskriften på pannekaker vil du garantert bli glad i. Den gir en rett som alle vil like. Prøv gjerne salt fyll i pannekakene slik som ost og skinke.

  • 25 minutter

    Ræsprisk minner sterkt om röstipoteter på norsk vis og er en delikat måte å få brukt opp potene sine på

  • 25 minutter

    crêpes med grønnsaker er et sunnere alternativ i pannekakeverden og perfekt for de ekstra hyggelige lunsjene

  • 25 minutter

    Ikke rosinen i pølsa, men rosinen i pannekaka. Når du lager pannekaker med rømme blir de litt syrligere og her er et supert eksempel med både rosin og ost

  • 25 minutter

    En liten tvist på tortilla som aldri går av moten. en middag som er mer enn godkjent av hele familien

  • 25 minutter

    Lag pannekaker slik skottene gjør det med appelsinsmør. Her får du hele oppskriften.

  • 30 minutter

    Disse pannekakene kan du ha til frokost, lunsj og middag.Så deilig smaker de. Server med lønnesirup og syltetøy.Salt pålegg kan du også bruke.

  • 30 minutter

    Lunsjvarianten av pannekaker som kommer til å få grønnsakene i både deg selv og barna.

  • 30 minutter

    Alle liker pannekaker. Serverer du dem med cottage cheese blandet med syltetøy setter det en ekstra spiss på det hele. Disse pannekakene er like gode som vanlige, og dessuten litt sunnere. Prøv denne enkle oppskriften på grove pannekaker.

  • 30 minutter

    Her er de kinesiske pannekakene som passer perfekt til crispy duck. I oppskriften forteller vi hvordan du skal tilberede de, ofte kalt pekingand.

Forsiden akkurat nå
Rester av sukkerbrød eller annen kakebunn? Lag en herlig dessert med hylleblomstkrem
Ukens kake

Rester av sukkerbrød eller annen kakebunn? Lag en herlig dessert med hylleblomstkrem

Etter kakefesten blir det alltid noe til overs. Med denne oppskriften får restene nytt liv.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Spesialpol: To champagnehus og en nykommer blant favorittene - selv om den største uteblir
+
Tester

Spesialpol: To champagnehus og en nykommer blant favorittene - selv om den største uteblir

Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Ny kultvinprodusent for pinot noir i Norge
+
Godbiter i pollisten

Ny kultvinprodusent for pinot noir i Norge

Cathrine Marshall er en sørafrikansk produsent som gjør tingene på sin måte, og det smaker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt nytt i papp
+
Ukens vin

Knallgodt nytt i papp

For her snakker vi om solid pinot noir-kvalitet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Når du vil ha noe ekstra godt - og sommerlig: Lag en fyldig aspargessalat til spekeskinka
Dagens rett

Når du vil ha noe ekstra godt - og sommerlig: Lag en fyldig aspargessalat til spekeskinka

Spekeskinke til aspargessalat er en favoritt i den lyse årstiden. Som kan nytes når som helst.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Silvaner som smaker som en burgunder?
+
Godbiter i pollisten

Silvaner som smaker som en burgunder?

Ja, det er faktisk mulig, for disse silvanerne er helt annerledes enn de fleste andre.

Les hele saken