Disse eplepannekakene må du passe deg for. De er så gode at du knapt klarer å stoppe å forsyne deg.
Disse eplepannekakene må du passe deg for. De er så gode at du knapt klarer å stoppe å forsyne deg.
Jianbing er en typisk kinesisk gatemat som ofte spises til frokost.
Med fylte godsaker i pannekakene blir smaksopplevelsen noe helt annet enn hva kun pannekakene ville gitt deg. Her er oppskriften til Crepes.
Her er det ingenting å lure på. En tidløs klassiker på frokostbordet som varmer ganen din. De er heldigvis like deilige å lage som kveldsmat
Pannekoker er trøst, kos og hygge i en jafs. Her er varianten med blåbær og sitronzest i røren
Maismel setter en sødmefull smak i en pannekake og gir det perfekte "southern American experience" når du har på bacon og stekte tomater
Disse rosa mini-pannekakene med rødbeter passer perfekt å servere til helgefrokost eller i bursdag. Rødbetepannekakene kommer alle til å like
Pannekaker behøver ikke være søte. De kan også lages som i denne oppskriften med bacon og linser. Du lager den på maks 20 minutter.
Dette er pannekaker litt utenom det vanlige. De er grønne og fylt med grønnsaker som skal wokes. Vi lover deg en solid smaksopplevelse. Følg den enkle oppskriften.
Så enkelt og så godt. Det er du sikkert enig når du har smakt de.
Denne oppskriften på pannekaker vil du garantert bli glad i. Den gir en rett som alle vil like. Prøv gjerne salt fyll i pannekakene slik som ost og skinke.
Ræsprisk minner sterkt om röstipoteter på norsk vis og er en delikat måte å få brukt opp potene sine på
crêpes med grønnsaker er et sunnere alternativ i pannekakeverden og perfekt for de ekstra hyggelige lunsjene
Ikke rosinen i pølsa, men rosinen i pannekaka. Når du lager pannekaker med rømme blir de litt syrligere og her er et supert eksempel med både rosin og ost
En liten tvist på tortilla som aldri går av moten. en middag som er mer enn godkjent av hele familien
Lag pannekaker slik skottene gjør det med appelsinsmør. Her får du hele oppskriften.
Disse pannekakene kan du ha til frokost, lunsj og middag.Så deilig smaker de. Server med lønnesirup og syltetøy.Salt pålegg kan du også bruke.
Lunsjvarianten av pannekaker som kommer til å få grønnsakene i både deg selv og barna.
Alle liker pannekaker. Serverer du dem med cottage cheese blandet med syltetøy setter det en ekstra spiss på det hele. Disse pannekakene er like gode som vanlige, og dessuten litt sunnere. Prøv denne enkle oppskriften på grove pannekaker.
Her er de kinesiske pannekakene som passer perfekt til crispy duck. I oppskriften forteller vi hvordan du skal tilberede de, ofte kalt pekingand.