Pannekaker

oppskrifter.webp
  • 20 minutter

    Dette er pannekaker litt utenom det vanlige. De er grønne og fylt med grønnsaker som skal wokes. Vi lover deg en solid smaksopplevelse. Følg den enkle oppskriften.

  • 45 minutter

    Du må prøve disse fylte pannekakene. Ikke den helt tradisjonelle måten du kanskje er vant med, men du verden så godt de smaker.

  • 25 minutter

    Ræsprisk minner sterkt om röstipoteter på norsk vis og er en delikat måte å få brukt opp potene sine på

  • 45 minutter

    Her får du en oppskrift på pannekaker, og forslag til fyll som du kan variere som du vil. Søtt fyll eller salt fyll, med skalldyr- eller soppstuing, etter smak og behag.

  • 45 minutter

    Her er en oppskrift på pannekaker som du skal bruke både bolognese og ostesaus til. De blir garantert en smaksopplevelse for alle rundt bordet.

  • 40 minutter

    Pannekaker blir ordentlig middag når du fyller dem opp med masse bacon og epler.

  • 45 minutter

    Crêpes eller pannekaker er fint å ha på lur til koldtbord, lunsj eller kveldskos. Alt kan forberedes i god tid, bare vent med gratineringen.

  • 45 minutter

    Genialt enkelt, raskt å lage og svært velsmakende både for store og små.

  • 30 minutter

    Disse pannekakene kan du ha til frokost, lunsj og middag.Så deilig smaker de. Server med lønnesirup og syltetøy.Salt pålegg kan du også bruke.

  • 30 minutter

    En pannekake kan sjelden bli friskere enn dette. Stappfull av urter og salt fra røkt kolje gjør dette til en vårlig delikat variant av pannekaken

  • 30 minutter

    Du verden så raskt det går å lage en deilig lunsjrett eller noe til middag eller kvelds. Hvor mektig du vil ha den er opp til deg avhengig av hva du fyller de med eller hva du legger på.

  • 30 minutter

    Noen mener det er litt syndig med mye ost, andre at det bare er godt og på sin plass, som her. Perfekt når du vil kose deg ekstra

  • 40 minutter

    Denne pannekaken kan stekes hel eller porsjonsvis, med flesk eller bacon. Server med salat og eventuelt kokte poteter til.

  • 15 minutter

    Med fylte godsaker i pannekakene blir smaksopplevelsen noe helt annet enn hva kun pannekakene ville gitt deg. Her er oppskriften til Crepes.

  • 50 minutter

    Lag en helt spesiell bløtkake der utgangspunktet er pannekaker med masse deilig i tillegg.

  • 30 minutter

    Lunsjvarianten av pannekaker som kommer til å få grønnsakene i både deg selv og barna.

  • 25 minutter

    crêpes med grønnsaker er et sunnere alternativ i pannekakeverden og perfekt for de ekstra hyggelige lunsjene

  • 40 minutter

    En veldig enkel oppskrift på det så mange er så glad i. Det er opp til deg hva du vil ha i dem eller på dem.

  • 1 time

    Denne retten er det mange synes det er vanskelig å gå løs. Det skyldes nok flamberingen. Det er faktisk mye enkle enn du tror. Bare følg oppskriften.

  • 30 minutter

    Kokospannekaker smaker herlig. Prøv denne enkle oppskriften og du vil ikke angre.

  • 30 minutter

    Blinis er en type små pannekaker eller lapper, men de er ikke søte og serveres alltid med en topping. Som ingrediensene vi tipser deg om i oppskriften.

Forsiden akkurat nå
Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Ukens kake

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico

Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
+

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas

Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet
Dagens rett
Asiatiske biffspyd

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet

Disse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse
Dagens rett

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse

San Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken