To produkter av ypperste klasse i en herlig match. Og du får en ny og frekkere jordbærdessert.
To produkter av ypperste klasse i en herlig match. Og du får en ny og frekkere jordbærdessert.
Den luftige eggekremen bedre kjent som sabayonne er et veldig godt alternativ til både iskrem og fløte til jordbærene.
Denne superenkle varme rømmmekremen er et veldig godt og litt annerledes følge til friske jordbær. Det er Arne Brimi som har komponert oppskriften.
Tykk og god yoghurtkrem eller yoghurtiskrem er valget du får her. Vi lover at det blir like godt uansett med jordbær på.
Semifreddo er en mellomting mellom fromasj og iskrem. Deilig alternativ til iskrem i sommervarmen.
Selv norske jordbær kan mangle litt smak, spesielt om de har fått mye regn. Da kan du gi dem en omgang med litt smakskraftig marinade. Her er oppskriften.
Oppskriften på denne ostekaken med jordbær får hvem som helst til å få vann i munnen. Kaken kan du lage på forhånd, eksempelvis kvelden før, og ha stående i fryseren.
Jordbærfromasj er en deilig dessert som du kan lage stor porsjon av til selskaper så vel som til bare deg og familien. Følg den enkle oppskriften.
Gelato er litt mer kremet og kompakt enn vanlig iskrem. Med jordbær blir den ekstra sommerlig.
Denne kaken setter et ekstra festpreg på kakebordet. Lett å lage er den også.
Denne kaken kalles også jordbærrand. Deilig og sommerlig. Og passe feststemt.
Dette er ikke den originale tiramisuoppskriften, men en friskere vri som er både velsmakende og lekker.
Dette er en deilig dessert med jordbær. Du kan den lages uten ismaskin. Følg den enkle oppskriften.