Både muslimer og hinduer lager denne risdesserten, som blir servert både i moskeer og templer. Den hører også med ved brylluper og andre større selskaper.
Både muslimer og hinduer lager denne risdesserten, som blir servert både i moskeer og templer. Den hører også med ved brylluper og andre større selskaper.
De sure kirsebærene er perfekte til en kake som denne. Med en klatt pisket krem blir den ekstra feststemt.
Denne usedvanlig populære tyske kaken, ble skapt av en konditor ved navn Joseph Keller i 1915 på Cafe Agner som lå i en av Bonn's bydeler. Så populær er kaken at den har fått sin egen festival, i Todtnau i Baden-Württemberg.
Få kaker bevarer sommersmaken så mye som denne. Oppskriften er såre enkel. Slik lager du kirsebærkake på fransk vis.
Denne lune paien kommer du ikke til å angre på at du baker. Den smaker friskt av bær og andre godsaker. Prøv med vaniljeis til.
Å fryse inn iskremen i porsjonsformer, for så å stikke en pinne oppi, kan synes som en gimmick. Hvilket det også er. Smaken er jo den samme, men voksne blir som barn igjen om de får iskremen servert på denne måten.
Kladdkaka er en populær svensk klassiker og betyr rett og slett en klissete (sjokolade)kake. På engelsk heter kaken Mud cake.
Liker du den klassiske Pavlovaen med deilig krem og friske bær best Her er oppskriften den i ekstra stor størrelse. Det er perfekt når du skal servere til mange.
Når tilgangen på klementiner er stor, skal du bake denne saftige kaken.
Mudcake, sølekake eller klissekake. Kjært barn og så videre. Her er i alle fall oppskriften på det som kan bli din nye favoritt.
Gjørmekake forbinder de fleste med noe annet, men det er det amerikanske navnet på denne type kake. Uansett navn, den skal være klissete.
Lag juleknekk selv. Det er enkelt og de blir ekstra gode når du bruker kokos. Ikke spis opp alle, de er også en fin gave til familie og venner.
Har du bær, cashewnøtter og sukker i skapet kan du lage disse godbitene på 20 minutter.
Dette er italienernes svar på fløtepudding med en litt annen vri. Med rømme og kokos smaker den herlig.
Gi eplekaken et ekstra smakstilskudd. Det gjør du ved å bruke kokos. Garantert en kake du vil bake mange flere ganger.
Denne massive kokoskaken er inspirert av en som stjernekokken Thomas Keller har gjort legendarisk.
I denne oppskriften brukes varme for å lage en mer stabil og seig marengs. Perfekt for litt større kokosmakroner.
Tradisjonelle kokostopper blir vanvittig gode sammen med lettristede pistasjenøtter. Lys sirup gir mer smak til toppene.