Denne superenkle varme rømmmekremen er et veldig godt og litt annerledes følge til friske jordbær. Det er Arne Brimi som har komponert oppskriften.
Her er en deilig pai med gresskar. Pisket litt krem ved siden av. Følg oppskriften og du blir en helt.
For deg som elsker det søte, og for barna som garanter vil like pikekyss, er dette en oppskrift som tar deg minimalt med tid før kyssene kan nytes.
Italienernes svar på fløtepudding finner du her i en litt lettere variant, men med all smak i behold. Med en saus av norske blåbær, bringebær, bjørnebær og rips blir dette en himmelsk dessert.
Jordbær passer supert på pai sammen med kremen. Det blir det en dessert du kommer til å lage flere ganger.
Det er ikke mange ingredienser du trenger for å lage en deilig vaniljesaus.
Hvit sjokolademousse med solbærsaus er lett å lage og ingen kan si nei takk.
Blåbærcurd er en frisk og deilig blåbærkrem som smaker deilig som fyll i kaker, gjærbakst, på vafler og scones.
Her har du et deilig pålegg å ha på brødskiva med frisk smak av pasjonsfrukt og sitron.
Dette er et søtt-syrlig og deilig alternativ til marmelade. Lemon curd, eller sitronsmør, er deilig både som pålegg og som fyll i kaker.
Appelsincurd er et søtt og syrlig alternativ til vanlig marmelade. Du kan bruke det både på brød og kjeks, i tillegg til deilige kakekremer.
Liten tvil om at denne salaten er eksotisk. Med ananas, druer, appelsin og brunost på toppen står den til navnet.
Biscotti er den nye favorittkakekjeksen. Enkel og rask å lage, og så smaker den så godt - både med og uten vin.
Charlotte Russe er en verdensberømt fromasjekake som ifølge historien ble komponert i 1802 av en anerkjent, fransk kjøkkensjef ansatt ved hoffet til den russiske tsaren Alexander I. Enkel å lage og veldig dekorativ.
Dette er en vri på en gammel klassiker som er en enkel måte å lage iskrem på, omtrent som en semifreddo på italiensk.