Du vegrer deg kanskje for å lage bløtkake dekket med marsipan. Men det er slett ingen kunst så lenge du bruker ferdigkjøpt marsipan beregnet til kaker og vår enkle oppskrift.
Lag marsipankake. Med egg baker du et luftig sukkerbrød, fyller med bringebærsyltetøy, pisket krem og valnøtter. Følg oppskriften og resultatet blir garantert topp.
Bløtkake med gelélokk blir alltid tatt godt imot. Kaken er enkel å lage og blir et flott syn. Følg oppskriften og du og kaken er er en sukess.
Varierer den tradisjonelle bløtkaken. Lag minibløtkaker. De kan pyntes på hver sin måte, og frisker opp ethvert kakebord.
Luftig eggedosis er perfekt sammen med kanelkrydrete brødsmuler og en syrlig søt bærsirup.
Denne oppskriften gir en mild chilismak. Ta gjerne ½ ts ekstra med chili om man ønsker en sterkere ettersmak av chili.
En slik dessert er det få som kan motstå. Når du legger til sausen er det garantert enda færre.
Den engelske klassikeren fudge, her med sjokolade, er avhengighetsskapende.
Med en liten kvern eller hurtigmikser lager du din egen knallgode marsipan i løpet av få minutter.
Lag disse uimotståelige karamellene med smaken av lime. Syrlig og søt på en og samme gang. Garantert suksess hos både små og store.