Denne vårlige kaken er en fryd for både øyne og gane.
Muffins blir ekstra saftige med sitron, og ekstra gode med valmuefrø og mandler. De kandiserte sitronene setter en ekstra spiss på det hele.
Dette er kaken for deg som liker sitronkake. Her imidlertid en ny suksessfaktor, nemlig basilikumpesto. Gled deg.
En lekker sitronostekake med mangocurd og pistasjebunn. Kombinasjonen av seig og sprø pistasjebunn med kremet mangocurd og frisk, syrlig sitronsmak gjør denne kaken til en innertier.
Gresskar er utmerket i kaker, også til andre formal enn den klassiske gresskarpaien. Gresskar gjør sjokoladekaken ekstra saftig og holdbar.
Disse munnfullene er vanedannende - sørg for å ha dem på lur til neste gang noen stikker innom for en kopp kaffe.
En saftig og sprø sjokolade og kokoskake i langpanne egner seg veldig godt til frysing.
Dette er myke deilige kakestykker fylt med sjokolade og appelsin. Bokstavelig talt smelter de i munnen.
Disse cookiesene signert mesterkonditor Sverre Sætre, lærte han å lage da han jobbet hos Dandelion Chocolate i San Francisco.
Denne varme sjokoladekaken med flytende kjerne er manges favoritt. Du kan fryse dem ned før steking. Det gir et godt resultat hver gang.
Har du blåbær i fryseren, er blåbærsorbeten så godt som ferdig. Og denne drømmen av en kake, lager du også veldig raskt. Du må forsøker sjokoladedrøm med blåbærsorbet.
Det finnes knapt noen dessert som smaker bedre enn sjokoladefondant. Vi gir deg oppskriften som får tennene til å løpe i vann selv etter et stort måltid.
Sjokoladefondant i appelsinskall er den perfekte turdesserten. Saftig, søt, og smakfull. Her er oppskriften.
Sjokoladefudge er det vanskelig å holde fingrene unna fordi de smaker så utrolig godt. Mest sannsynlig blir de spist opp med en gang, men da lager du bare nye porsjoner.
Denne nydelige kaken med smak av After Eigth, er en perfekt avslutning på et festmåltid.