Lag en lettlaget, forfriskende, og velsmakende suppe med epler. En perfekt dessert etter et godt måltid. Den kan serveres både kald og lun.
Lag en lettlaget, forfriskende, og velsmakende suppe med epler. En perfekt dessert etter et godt måltid. Den kan serveres både kald og lun.
En virkelig deilig fruktsalat litt utenom den tradisjonelle. Du bruker litt lengre tid, men det får du til de grader igjen for.
Yabŭlki s med (Jabalki s med) betyr epler med honning på bulgarsk. En deilig dessert.
Denne eplepaien er inspirert av amerikanerens måte å lage pai på. Med myke deilige eplebiter og rosiner toppet med et deilig og sprøtt lokk. Serveres med vaniljeis eller pisket krem.
Crumble er en skikkelig latmannsløsning. men uten at du kompromisser med smaken, for det er farlig godt. Dessuten en super måte å bli kvitt eplene i fruktskåla som ingen lenger lar seg friste av.
Porsjonspai som dessert eller kake til kaffen er veldig hendig. Spesielt gode er de når de er fylt med eple.
Her får du smaken av eple-, gulrot- og krydderkake i ett.
Denne forfriskende, lettlaget og velsmakende eplesuppen skal servers kald. Egner seg perfekt som dessert. Følg den enkle oppskriften.
Kaken kan grilles eller stekes i ovn, eller sågar i en støpejernspanne. Toppingen finner du på selv.
Syrlige og søte bringebær gir ekstra god smak til muffins.
Til denne oppskriften kan du bruke enten hylleblomster eller mjødurt. Begge byr på mye aroma og smaksintensitet.
Denne kaken er inspirert av den franske klassikeren flan pâtissier, litt forenklet, men du verden så god.
Sjokolademousse, jordbær og lemoncurd med sprø knuste kjeks er det som trengs for maksimal dessertglede.
Denne oppskriften er komponert av den kjente konditoren Sverre Sætre.
En lekker sitronostekake med mangocurd og pistasjebunn. Kombinasjonen av seig og sprø pistasjebunn med kremet mangocurd og frisk, syrlig sitronsmak gjør denne kaken til en innertier.
Galette er en fransk bakst som kan anta mange former, alt fra Bretagnes berømte til ulike typer terte med eller uten fyll.