En saftig og sprø sjokolade og kokoskake i langpanne egner seg veldig godt til frysing.
Rocky Road er så amerikansk som en kake kan bli. Denne oppskriften lages i langpanne og deles opp i små munnfuller.
Den velkjente kaken Pavlova er en favoritt hos mange. Her har marengsen fått selskap av sjokolade, og mellom de sprø marengsbunnene lurer en fløyelsmyk eggekrem laget av trygge, norske egg og røde, friske jordbær.
To produkter av ypperste klasse i en herlig match. Og du får en ny og frekkere jordbærdessert.
Oppskriften på denne ostekaken med jordbær får hvem som helst til å få vann i munnen. Kaken kan du lage på forhånd, eksempelvis kvelden før, og ha stående i fryseren.
Brownie på grillen er ekte seige brownies med mørk kakao og vanilje du griller på 20 minutter. En supergod kake som passer til dessert, gjerne servert jordbær og melisdryss på toppen
En deilig dessert som vil vekke begeistring rundt bordet
Sjokolade og bringebær er en utrolig fin kombinasjon. Sjokoladekakene er litt "klissete" og er svært raske å lage. Serveres gjerne med en kremklatt til. Bruk gjerne frosne bringebær.
Tiramisu er en herlig dessert fra Italia. Prøv noe nytt og lag en tiramisu-ostekake som er enkel å tilberede og farlig god.
Det tar ikke lange tiden å lage verken iskremen eller iskjeksen selv. Har du iskremmaskin er det selvsagt bare snakk om minutter, men selv uten er det en forholdsvis smal sak.
Sitronfromasj med salt crunch er en frisk avslutning på festmåltidet. Lag sitronfromasjen dagen før, og smuldre crunchen over og pynt med revet sitronskall rett før servering.
Denne kaken er veldig rask å lage. Og ikke minst frisk og sommerlig i smaken.
Denne kaken kalles også jordbærrand. Deilig og sommerlig. Og passe feststemt.
Rullekake med jordbærmousse og lavendelsukker er enkel å lage og er klassiker til kaffen.
Dette er en miniutgave av den populære kaken Pavlova. Den har fått sitt navn fra den berømte russiske ballerinaen: Anna Pavlova.
Semifreddo er en lekker italiensk iskremdessert som ikke krever iskremmaskin. Denne nydelige desserten er smaksatt med rosevann og pistasjnøtter.
Denne mektige kremkaken er mektig populær i Mexico. Det skal egentlig være to typer kondensert melk, søtet og usøtet. Men her er det med bare usøtet Viking melk.