Du kan faktisk bruke Ha-På i denne oppskriften (men ikke Banos - der er bananer rett fra skallet bedre). Da sparer du mye tid og arbeid. Men det er jo veldig gøy å lage sin egen karamellsaus.
Du kan faktisk bruke Ha-På i denne oppskriften (men ikke Banos - der er bananer rett fra skallet bedre). Da sparer du mye tid og arbeid. Men det er jo veldig gøy å lage sin egen karamellsaus.
Har du jordbær er desserten rett rundt hjørnet. Mariner de i balsamico og vips kan du sette den på bordet. Her er den enkle oppskriften.
Bak plommer i ovnen og du får en nydelig dessert som er rask å lage. Her har vi laget en kjempegod "krem" av yoghurt og hakket mynte, men den kan varieres i det uendelige.
Ikke nok med at ostekaken er bakt og serveres med jordbær- og pernodsaus, den har også en ekstra ostetopping.
Bakt camembert er kosemat som skal nytes med senkede skuldre og fulle glass.
Bakt havregrøt er en veldig populær rett som kan spises som frokost eller til kaffen.
Selv om denne oppskriften tar litt tid å fullføre, belønnes du med de lekreste sitronterter som også er holdbare.
Denne kaken som er veldig populær i Canada og USA er både søt og fet, men også veldig god.
Elsker du ikke kokos allerede vil du gjøre det etter å ha smakt denne kokospaien.
I denne oppskriften er avocadoen ikke mer framtredende enn at den passerer hos selv den mest konservative som insisterer på vanilje som eneste akseptable smakstilsetning.
Slik får gammelt brød nytt liv med Arme riddere. Enkel dessert og veldig godt.
Britene lager eplekake på litt annen måte enn vi gjør her hjemme. Eplepai har tertedeig i bunnen og et lokk av den samme på toppen. Men eplepai kan også serveres med lettpisket krem eller iskrem.
Appelsincurd er et søtt og syrlig alternativ til vanlig marmelade. Du kan bruke det både på brød og kjeks, i tillegg til deilige kakekremer.