Det som gjør denne franske terten så smakfull er karamelliseringen. Du kan følge samme oppskrift for de fleste frukttyper, også de du måtte ha i fryseren som rabarbra.
Det som gjør denne franske terten så smakfull er karamelliseringen. Du kan følge samme oppskrift for de fleste frukttyper, også de du måtte ha i fryseren som rabarbra.
Den syrlige og intense solbærsmaken matcher den luftige ostekremen veldig godt. Men liker du ikke solbær, er det fullt mulig å velge en annen saft - av blåbær, bringebær, rips eller kanskje rabarbra.
Dette er en kake med spennende aromaer av muskat, kakao og kanel. Den har begeistret i generasjoner. Her den enkle oppskriften.
Muffins eller cupcakes er det det samme eller? Her du en oppskrift på sistnevnte som passer utmerket til påske.
En langpannekake er du kanskje aldri forsøkt deg. Det bør du og spesielt i forbindelse med påske. Følger du oppskriften blir alle i påskesteming. Det blir mer enn nok til alle.
Tykk og god yoghurtkrem eller yoghurtiskrem er valget du får her. Vi lover at det blir like godt uansett med jordbær på.
Denne rullekaken skiller seg fra andre rullekaker ved at den kun har eggehviter i bunnen, og med mandelmel blir smaken nesten som en marengs med lett krønsj.
Eplekake elsker vi alle. Denne oppskriften er lett å følge og smaken suveren.
Syrlige og søte bringebær gir ekstra god smak til muffins.
Denne kaken er en herlig dessert. Du kan selvfølgelig også bruke den til kaffen. Med bringebær og frisk mynte garanterer vi at den vil falle i smak hos alle rundt bordet.
Alle elsker ostekaket. Men innimellom kan det være på sin plass med litt ny inspirasjon. Som her hvor epler og ingefær setter den lille ekstra spissen.
For å lage hjerteformede brownies henter du pepperkakeformene ut av skapet.
Her får du brukt de pepperkakene du kanskje sitter igjen med etter at jula er over. Lag en deilig brødpudding med denne enkle oppskriften.
Tiramisu er en herlig dessert fra Italia. Prøv noe nytt og lag en tiramisu-ostekake som er enkel å tilberede og farlig god.