Pærekake med rosmarin – en glutenfri kake som har det lilla ekstra. Mandel, brun farin, kardemomme, sitron, rosmarin, pistasj og pærer.
Pærekake med rosmarin – en glutenfri kake som har det lilla ekstra. Mandel, brun farin, kardemomme, sitron, rosmarin, pistasj og pærer.
Hjemmelaget stikkelsbærmarmelade får bein å gå på når den fyller disse kakene.
Etter et godt måltid smaker en liten porsjonspai som denne perfekt som dessert.
Denne oppskriften kombinerer rullekake med ekstra god smørkrem og sesongens bær.
Denne rabarbrapaien er ikke bare frisk. Den er også god og sprø. Dessuten har den ekstra sunne ingredienser.
Budapestrull er en svensk kakeklassiker som tradisjonelt kommer med mandarinkrem. Her er den byttet ut med en sommerlig rabarbra- og jordbærkrem og pyntet med smeltet hvit sjokolade.
Utseendet er viktig på en valentinkake, men smaken må også sitte. Du kan komme unna med en hurtigløsning som denne uten at det går på bekostning av smaken. Selv midtvinters.
Bløtkake med gelélokk blir alltid tatt godt imot. Kaken er enkel å lage og blir et flott syn. Følg oppskriften og du og kaken er er en sukess.
Denne formkaken er ekstra aromatisk og ikke minst saftig og holdbar.
Tiramisu er en berømt og lettlaget italiensk dessert. Det er kun noen få ingredienser du trenger. Den blir ofte smaksatt med konjakk eller likør. Her er oppskriften du garantert vil lykkes med.
Aprikosmarmeladen gir en ekstra god finish til denne epleterten som kan lages som porsjoner eller en stor kake.
Norske plommer er fantastisk gode, men ferskvare. Og når de mister litt av spensten skal du bruke dem i en kake som denne.
Denne kaken er rask å lage og en fin måte å bruke opp bær fra fryseren eller når du har plukket riktig mye.
Bærkake i liten langpanne er en lekkerbisken du må unne deg og vennene dine. Her har du oppskriften på en garantert suksess.
Fragilité er en myk marengsterte som sammen med blåbær- og bringebærmousse blir en uimotståelig sommerfavoritt.