Slik har du ikke smakt fyrstekaken før? I sa fall bør du absolutt prøve. Den smaker herlig.
Slik har du ikke smakt fyrstekaken før? I sa fall bør du absolutt prøve. Den smaker herlig.
En lekker ostekake med enten årets friske jordbær og rabarbra eller det du har i fryseren.
Revne gulrøtter gjør kaken ekstra saftig. Med ingredienser som du finner i denne oppskriften blir den garantert en suksess du vil gjenta.
Frisk og kjempegod ostekake med appelsiner og som lett lages uten steking i ovn. Den er dessuten ganske lett, så du klarer to stykker.
Kombinasjonen av sitron og pai er alltid en suksess, spesielt med så kremet fyll som i denne oppskriften.
Muffins blir ekstra saftige med sitron, og ekstra gode med valmuefrø og mandler. De kandiserte sitronene setter en ekstra spiss på det hele.
Har du bananer som er over godt modne kan du bake en saftig banankake. Smaker deilig og er veldig enkel å lage.
Det finnes knapt noen enklere kake enn denne - du kan rett og slett ikke mislykkes. Best av alt, den er knallgod.
Formkake får en annen betydning servert på denne måten. Har du rester av formkake, vet du hva du skal bruke den til.
Denne glutenfrie eplekaken har ekstra mye smak.
Pærekake med rosmarin – en glutenfri kake som har det lilla ekstra. Mandel, brun farin, kardemomme, sitron, rosmarin, pistasj og pærer.
Hjemmelaget stikkelsbærmarmelade får bein å gå på når den fyller disse kakene.
Etter et godt måltid smaker en liten porsjonspai som denne perfekt som dessert.
Denne oppskriften kombinerer rullekake med ekstra god smørkrem og sesongens bær.
Denne rabarbrapaien er ikke bare frisk. Den er også god og sprø. Dessuten har den ekstra sunne ingredienser.
Budapestrull er en svensk kakeklassiker som tradisjonelt kommer med mandarinkrem. Her er den byttet ut med en sommerlig rabarbra- og jordbærkrem og pyntet med smeltet hvit sjokolade.
Utseendet er viktig på en valentinkake, men smaken må også sitte. Du kan komme unna med en hurtigløsning som denne uten at det går på bekostning av smaken. Selv midtvinters.
Bløtkake med gelélokk blir alltid tatt godt imot. Kaken er enkel å lage og blir et flott syn. Følg oppskriften og du og kaken er er en sukess.
Denne formkaken er ekstra aromatisk og ikke minst saftig og holdbar.