Den irrgrønne fargen fra matcha-te-pulveret gir denne kaken et vårlig preg. Den luftige blandingen av varmvispet (sveistsisk) marengs og hvit sjokoladesmørkrem gjør den mektig god.
Den irrgrønne fargen fra matcha-te-pulveret gir denne kaken et vårlig preg. Den luftige blandingen av varmvispet (sveistsisk) marengs og hvit sjokoladesmørkrem gjør den mektig god.
Med denne oppskriften får du tømt skapet for nøtter. Jo flere forskjellige du bruker, jo morsommere blir den.
Få ting smaker så godt bakst som er hjemmelaget. Prøv denne plommekaken. Her er den enkle oppskriften som du får suksess med.
Små porsjonskaker blir mer og mer populære. Inni disse søte fristelsene skjuler det seg en vaniljemuffin som er blitt satt opp ned, delt i tre og fylt med mousse, krem og bringebær.
Varierer den tradisjonelle bløtkaken. Lag minibløtkaker. De kan pyntes på hver sin måte, og frisker opp ethvert kakebord.
Lag ostekaken som muffins og du får porsjonskaker som er supre å ta med utendørs. Eller til barnebursdagen.
Dette er en miniutgave av den populære kaken Pavlova. Den har fått sitt navn fra den berømte russiske ballerinaen: Anna Pavlova.
Varmvispet marengs - også kalt sveitsisk marengs - holder seg lenger fast enn vanlig kaldpisket fransk marengs og fungerer veldig godt til å "brennes" som i denne oppskriften. Smaken er den samme søte myke.
Sjokolade og kaffe er en himmelsk match, også som ingredienser i en kake som denne.
Denne sjokoladekaken passer til bursdag, bryllup, fest eller når du har skikkelig lyst på noe godt.
Denne kaken har en herlig smak av sjokolade og kaffe. Elsker du kaffe da blir den din favoritt.
Bak det skumle utseendet skjuler det seg en saftig muffins som både små og store vil sette pris på.
Morellkake er en fantastisk bløtkake med kakao, smørkrem, krokan og ferske moreller som passer flott til fest, bursdager eller som kake på koldtbordet.
Dette er slik mormor laget tropisk aroma. En deilig sjokoladekake som får minnene på glid.
En marsipankake kan fylles med akkurat de smakene du liker. Denne oppskriften med aprikos og valnøtt vil blidgjøre mange mammaer.
Muffins blir uimotståelige med rabarbra og et crumble-lokk.
Den storslagne festkaken signert konditor Sverre Sætre, kan lages flere dager i forveien og fryses frem til den skal spises.
Avslutningen på en fest er desserten. Den må være litt utenom det vanlige. Denne oppskriften er det. Du skal lage multemuffins med råkrem og granskuddgelé.